Home » De Schaapskooi

De Schaapskooi

Camping en accommodaties

Wij, Niels en Karin de Jong, zijn sinds 1 maart 2020 de trotse eigenaren van De Schaapskooi in Drunen. Waar het ooit begonnen is als een familieboerderij en schapenhouderij is het bedrijf in de loop der jaren uitgegroeid tot een recreatiebedrijf met groepsaccommodatie en camping met twee vakantiehuizen. Mede namens onze kinderen, Daan, Luuk en Noud, heten wij je van harte welkom om te komen genieten van de rust, de natuur en de ruimte die De Schaapskooi te bieden heeft.

Recreatiebedrijf De Schaapskooi ligt aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen en biedt diverse recreatiemogelijkheden. De Schaapskooi is de ideale plek voor natuurliefhebbers, rustzoekers, wandelaars, fietsers en mountainbikers. Ook zijn van hieruit leuke dagtripjes te maken naar de Efteling, de Beekse Bergen, de Biesbosch, de steden ’s-Hertogenbosch en Tilburg en vestingstad Heusden.

De camping beschikt over 25 ruime kampeerplaatsen waarvan 3 camperplaatsen. Kampeer je liever met iets meer luxe? Op de camping staan 2 vakantiehuizen die van alle gemakken voorzien zijn. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 4-6 personen en zijn het hele jaar te huur. Vanaf de camping heb je directe toegang tot de Loonse en Drunense Duinen waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of mountainbiken.

Groepsaccommodatie

Kom je met een vriendengroep, familie, of ander groot gezelschap? Dan is onze prachtige groepsaccommodatie ideaal.

De groepsaccommodatie beschikt over 12 slaapkamers met eigen douche en toilet, een professionele keuken, tuinkamer, recreatieruimte, groot terras en speelveld. Kijk voor de verschillende mogelijkheden en beschikbaarheid op de website van de Schaapskooi.

Vergaderlocatie in het groen

Ook voor zakelijke bijeenkomst kun je terecht op De Schaapskooi. Omringd door de rust en natuur is onze vergaderlocatie ideaal geschikt voor jouw zakelijke bijeenkomst zoals een vergadering, training, teambuilding, heisessie of presentatie. De vergaderlocatie leent zich ook prima voor meerdaagse trainingen, teamdagen en bijeenkomsten.

De accommodatie beschikt over 12 slaapkamers, allen voorzien van een eigen badkamer en toilet. Het is mogelijk om jouw bijeenkomst te laten verzorgen met een vers ontbijt, lunch en diner zodat je volledig ontzorgd bent en kunt focussen op jouw bijeenkomst.

Je bent van harte welkom om je te laten inspireren door de rust en prachtige omgeving die vergaderlocatie De Schaapskooi te bieden heeft. Karin en Niels denken graag met je mee om jouw bijeenkomst te verzorgen.

  • Geschikt voor groepen van 5-15 personen
  • Mogelijkheid om te overnachten
  • Voorzien van moderne faciliteiten
  • Voorzien van een eigen terras en directe toegang tot Nationaal Park de
  • Loonse en Drunense Duinen voor een wandeling
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Camping
  • Vakantiehuizen
  • Groepsverblijf
  • Vergaderlocatie
Adres

De Schaapskooi
Duinweg 58
5151 RK Drunen

Openingstijden

De accommodaties zijn jaarrond te boeken. De camping is geopend van 15 maart tot 1 november.