Home - De duinboeren - De Schaapskooi

De Schaapskooi

Camping en accommodaties

Wij, Niels en Karin de Jong, zijn sinds 1 maart 2020 de trotse eigenaren van De Schaapskooi in Drunen. Waar het ooit begonnen is als een familieboerderij en schapenhouderij is het bedrijf in de loop der jaren uitgegroeid tot een recreatiebedrijf met groepsaccommodatie en camping met twee vakantiehuizen. Mede namens onze kinderen, Daan en Luuk, heten wij je van harte welkom om te komen genieten van de rust, de natuur en de ruimte die De Schaapskooi te bieden heeft.

Recreatiebedrijf De Schaapskooi ligt aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen en biedt diverse recreatiemogelijkheden. De Schaapskooi is de ideale plek voor natuurliefhebbers, rustzoekers, wandelaars, fietsers en mountainbikers. Ook zijn van hieruit leuke dagtripjes te maken naar de Efteling, de Beekse Bergen, de Biesbosch, de steden ’s-Hertogenbosch en Tilburg en vestingstad Heusden.

De camping beschikt over 25 ruime kampeerplaatsen waarvan 3 camperplaatsen. Kampeer je liever met iets meer luxe? Op de camping staan 2 vakantiehuizen die van alle gemakken voorzien zijn. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 4-6 personen en zijn het hele jaar te huur. Vanaf de camping heb je directe toegang tot de Loonse en Drunense Duinen waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of mountainbiken.

Kom je met een vriendengroep, familie, of ander groot gezelschap? Dan is onze prachtige groepsaccommodatie ideaal.

De groepsaccommodatie beschikt over 12 slaapkamers met eigen douche en toilet, een professionele keuken, tuinkamer, recreatieruimte, groot terras en speelveld. Kijk voor de verschillende mogelijkheden en beschikbaarheid op de website van de Schaapskooi.

  • Camping
  • Vakantiehuizen
  • Groepsverblijf
  • Vergaderlocatie
Adres

De Schaapskooi
Duinweg 58
5151 RK Drunen

Openingstijden

De accommodaties zijn jaarrond te boeken. De camping is geopend van 15 maart tot 1 november.

Contactgegevens

06-41933861
www.de-schaapskooi.nl
info@de-schaapskooi.nl