Proef & Beleef

Home » Brabants Duingoed » Proef & Beleef

Beleef de streek

Je kunt op vele manieren ons prachtige gebied ‘beleven’. Bijvoorbeeld door lekker te fietsen of wandelen en hier en daar een stop te maken. Bij die leuke winkel van die ene Duinboer, een boerderijterras of gewoon een fijne bank met een geweldig uitzicht.

Speciaal voor ieder die al het moois en leuks van Brabants Duingoed wil ervaren, organiseren we activiteiten en evenementen. Denk aan georganiseerde excursies of open dagen. Ga eens naar de boerderijwinkel in de buurt. Of wat te denken van vakantie vieren bij de boer? Of er een kinderfeestje vieren? Een workshop voor een klein gezelschap? Of misschien ben je op zoek naar een (coronaproof) vergaderlocatie. Voor vragen kun je ons altijd bereiken op info@duingoed.nl.

Proef onze producten

De streek heeft veel prachtige producten in petto. Dat is echter nog niet bij iedereen bekend, maar wij laten jou graag zien wat er allemaal groeit en bloeit, hoe we producten maken en wat zoal verbouwd wordt in dit bijzondere gebied. En als we het over onze streekproducten hebben is dat dus: puur, lekker… en van dichtbij.

Gezonder kan haast niet. Van melkproducten, heerlijke kaassoorten tot allerlei soorten lekkernij, salades, jam, sauzen, soepen, heerlijk fruit en verse groentes. En nog veel meer. We hebben een mooie selectie van deze producten voor jou op deze pagina uitgestald, die je gelijk kunt bestellen.

Maar er is meer. Wil je een complete streeklunch laten verzorgen? De boeren van Brabants Duingoed verzorgen ook catering, bij de boer, of op jouw locatie. Voor vragen kun je ons altijd bereiken op info@duingoed.nl.

Beleef
Ga naar activiteiten
Proef
Ga naar de shop