Home » De Kommer

De Kommer

Boerderijcamping en paardenpension

Gastvrijheid met een grote G, dat is wat we je bieden bij De Kommer in Loon op Zand. Aan de Udenhoutseweg 1 runnen wij, Jeroen en Agnes van der Loo, onze boerderijcamping en een paardenpension. Bij ons kun je vakantie komen vieren met jouw paard.

Heerlijke bosritten

Al een paar generaties lang wordt er ‘geboerd’ op de plek van De Kommer. Vroeger nog met melkvee en zo’n 22 jaar geleden ging het roer om.

We vinden het geweldig om gasten te ontvangen. Je een plek te bieden waar je kunt genieten met jouw paard(en). Bijvoorbeeld als je geen grote achtertuin hebt. Dan kan je hier jouw eigen paard stallen en gebruikmaken van de faciliteiten, zoals de rijbak. En je bent zo in de natuur om heerlijke bosritten te maken.

Maar ook zonder paard ben je meer dan welkom!

Kleinschalig

De kleinschalige boerderijcamping is direct gelegen aan natuurgebied het Noorderbos en vlakbij de Loonse en Drunense Duinen. Kom je voor rust? Dan zit je hier goed, namelijk middenin de natuur.

Je kunt in de omgeving prachtig wandelen en fietsen. Voor wat vertier zijn Waalwijk, Tilburg, de Efteling en de Beekse Bergen in de buurt. De camping kenmerkt zich door de betaalbare, ruime plaatsen en schoon sanitair.

  • Boerderijcamping
  • Paardenpension met weidegang voor elk paard
  • Educatie
Adres

De Kommer
Udenhoutseweg 1
5175 NX Loon op Zand

Openingstijden

De camping is van 1 maart tot en met 1 november geopend. De pensionstal is jaarrond open.

Contactgegevens

0416 – 361 583
www.dekommer.nl
dekommer@hetnet.nl