Home » De Annahoeve

De Annahoeve

Boerderijwinkel 

Paul en Ingrid Hazenberg verwelkomen jullie graag op boerderij De Annahoeve in De Moer. Het plaatsje De Moer hoort bij gemeente Loon op Zand en grenst aan Dongen.  

We hebben een melkveebedrijf en houden daar zowel melk- als vleeskoeien. Daarnaast hebben we een boerderijwinkeldie op donderdag, vrijdag en zaterdag open is. 

We verkopen in onze winkel rundvlees van ons bedrijf.  Daarnaast verkopen we varkens-, lams- en kippenvlees, zuivel, kaas, sap, honing en groente uit eigen tuin en diverse andere streekproducten, onder andere uit het Duinboerengebied. Onze koeien lopen de hele zomer buiten.  

We verzorgen samen met een cateraar barbecues, kerstpakketten, ontbijtjes en lunches en houden rondleidingen. Ook zijn wij lid van de Klasseboeren. Een bezoek aan de boerderij is voor elke schoolklas een belevenis.  

Boerderij De Annahoeve is bijna 90 jaar oud en we zijn de derde generatie die hier boert. We hebben drie kinderen en zijn een echt familiebedrijf. We houden 100 melkkoeien en ongeveer 50 stuks jongvee en hebben 45 hectare grond in gebruik.   

In 2013 hebben we een nieuwe stal gebouwd, een zogenaamde serrestal. Deze stal is duurzaam en geeft veel licht en ruimte.  

Ons bedrijf grenst aan natuurgebied Huis ter Heide, onderdeel van Natuurmonumenten en is vlakbij de Loonse en Drunense Duinen.  We zijn al jaren actief lid van de Duinboeren. Daarnaast zijn we erkend leverancier van producten van Brabants Duingoed.  

  • Rundvlees (van eigen bedrijf)
  • Kaas
  • Streekproducten
  • Cadeaupakketten
  • Verzorgen ontbijt, lunch, BBQ
  • Klasseboer 
Adres

De Annahoeve – De Moer 
Zijstraat 25 
5176 NG De Moer 

Openingstijden

Donderdag en vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. 
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. 

Contactgegevens

06 – 272 687 09 
deannahoeve-demoer.nl  
info@deannahoeve-demoer.nl 

De Duingoed Cadeaukaart

Hier kun je afrekenen met de Duingoed Cadeaukaart.