Home » De Smulhoeve

De Smulhoeve

Paardenboerderij

Welkom bij de Smulhoeve in Kaatsheuvel. Wij zijn Karin, Dennis, Mees, Suus en Faas en met elkaar runnen wij onze gezellige belevenisboerderij waar paarden en pony’s centraal staan.

Kenmerken voor onze paardenboerderij is de unieke ligging. De boerderij ligt op steenworp afstand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en op 10 minuten wandelen van De Efteling.

Maar wat maakt De Smulhoeve zo gezellig? Dat is meteen duidelijk als je bij ons het erf oprijdt. Vrolijkgekleurde kruiwagens en een wirwar van skelters fleuren de entree en elke gast krijgt een hartelijk onthaal van onze hondjes Wies, Soof en Drum. Op het erf start voor jong en oud het grote avontuur bij De Smulhoeve.

Wat valt er zoal bij ons te beleven? We runnen een mooie glamping (FarmCamps) met 19 luxe tenten. Bij ons kan je terecht voor het kinderfeestjesconcept ‘Pret met een Shet’. We hebben ponyverhuur (o.a. een wandelpony naar De Loonse en Drunense Duinen). Je kunt alpacawandelingen doen. En bovendien hebben we een knuffelschuur en een dierenweide met boerderijdieren.

Kom jij ook eens een kijkje nemen en plezier maken?

  • Luxe camping (Farmcamps)
  • Houden en verhuur van paarden en alpaca’s met weidegang
  • Arrangementen
  • Educatie
Adres

De Smulhoeve
van Haestrechtstraat 15b 
5171 RB Kaatsheuvel

Openingstijden

Dagelijks van 9:00 – 17:00 uur. Bij heet weer hanteren we aangepaste openingstijden i.v.m. het welzijn van de dieren.

Contactgegevens

06 – 281 859 39
www.desmulhoeve.nl
info@desmulhoeve.nl