Nieuws

Home » Ondertekening partnerovereenkomst ‘Duinboeren en Maatschappij’

Blijf op de hoogte

Ondertekening partnerovereenkomst ‘Duinboeren en Maatschappij’

Geplaatst 26-01-2024

Goed nieuws voor de Stichting ‘Duinboeren en Maatschappij’: op donderdag 25 januari vond in Drunen de ondertekening plaats van de partnerovereenkomst voor de periode van 2023-2028.

Partners

Wij zijn verheugd dat de volgende partners hun vertrouwen hebben uitgesproken voor deze nieuwe periode: Provincie Noord-Brabant, Stuurgroep Landbouw Innovatie Noord-Brabant (LIB), Rabobank, Waterschap De Dommel, Waterschap Brabantse Delta, Brabants Landschap, Van Gogh Nationaal Park, Gemeente Loon op Zand, Gemeente Tilburg, Gemeente Heusden en Gemeente Vught.

Gebiedsplan

De basis van het partnerschap is het gebiedsplan van de Duinboeren. Daarmee kan onze missie verder gestalte krijgen. Deze luidt: Vitale agrarische en gebiedsgerichte bedrijven die werken in harmonie met natuur en landschap op een volhoudbare manier aan producten en diensten die maatschappelijk door burger, consument en overheid gewaardeerd worden.

Het verlengen van het partnerschap is voor onze stichting een belangrijke waardering voor alles wat wij, de Duinboeren, al 28 jaar in het gebied in en rondom de Loonse en Drunense Duinen doen, steeds in harmonie met het landschap.

Vol energie gaan we verder!