Nieuws

Home » Kadootje

Blijf op de hoogte

Kadootje

Geplaatst 02-11-2020

Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. Met de feestdagen in aantocht brengen wij graag een uniek streekproductenpakket bij jou onder de aandacht: een mand boordevol lekkers van Brabants Duingoed.

Weg te geven als kerstpakket aan jouw medewerker. Of leuk om een vriend, vriendin of familielid mee te verrassen. Of misschien gewoon lekker ‘voor jezelf’.

Eén ding is zeker: met zo’n smakelijk kado uit eigen streek maak je niet alleen de ander (of jezelf) blij, maar óók de Duinboeren. Door hun producten te kopen steun je de lokale economie. De Duinboeren zetten graag een extra stap om het landschap en de biodiversiteit fraai en gezond te houden. Jij kunt op jouw beurt de Duinboer weer supporteren. Op deze manier draag je bij aan de instandhouding van het mooie gebied rondom de Loonse en Drunense Duinen. Zeg nou zelf, dat geeft die wandeling in het weekend of dat fijne fietstochtje wel een upgrade, toch?

Wil jij genieten?

Of de ander verrassen? Een pakket bevat o.a. kaas, worst, jam, lamsham, chutney, asperges in het zuur. Maar er is meer. Op basis van jouw wensen stellen we graag een pakket voor jou samen. De richtprijs van een pakket ligt tussen de 35 en 45 euro. Maar er zijn ook aangepaste, kleinere pakketten mogelijk tegen een zacht prijsje. Kortom; het is maatwerk. Mail naar info@duingoed.nl voor meer informatie.