Nieuws

Home » Heb jij ‘m al gekeurd?

Blijf op de hoogte

Heb jij ‘m al gekeurd?

Geplaatst 04-11-2020

Kaas met een verhaal. Dat is de kaas van Brabants Duingoed. Iedere week halen we melk op bij onze eigen boeren en laten daar lekkere kaas van maken, om die daarna lokaal te verkopen.

Wij halen de melk dus direct bij de boer en betalen daar een eerlijke prijs voor. Een prijs waarmee de boer zijn koeien kan laten weiden, het landschap kan onderhouden en met zijn familiebedrijf een eerlijke boterham kan verdienen.

Als coöperatie brengen we de melk naar een ambachtelijke kaasmaker in Rhenen: de Hollandsche Meesters. Deze kaasmakers maken uit iedere unieke melkstroom steeds een unieke batch met kazen. De smaak van Brabants Duingoed kaas varieert dus van boer tot boer en is steeds een beetje anders. Hiermee beleef je als klant de variatie van het gebied, de seizoenen en de boeren.

Interesse in een kaasabonnement?

Onze boeren worden blij van mensen die een kaasabonnement willen nemen, dan weten ze namelijk hoeveel kaas ze moeten produceren. En van welke kaas de mensen blij worden. Dat is de samenwerking die wij beogen en dat is waar je als lid van Brabants Duingoed je steentje bij kan dragen. Je hoeft alleen even het bestelformulier in te vullen zodat wij contact met je op kunnen nemen.