Home » Weideblik

Weideblik

Minicamping en vakantiehuisjes 

Minicamping Weideblik, gerund door Tonny en Wim van Hal, is gelegen in het schitterende natuurgebied van het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen in Noord-Brabant. Ons terrein ligt op de grens van Dorpen Biezenmortel en Helvoirt, nabij leuke steden zoals Den Bosch, Tilburg, en dorpen als Oisterwijk, Heusden, Udenhout, Drunen en Loon op Zand.  

Op de camping wegdromen in je relaxstoel met een drankje genietend van de rust en de weidse uitzichten om je heen. Dat kan op Weideblik. Het is een kindvriendelijke camping, want ook als ouders wil je graag relaxed vakantie vieren. Vanaf je kampeerplaats kun je vanuit je luie stoel de kinderen zien spelen. De speeltoestellen staan op het voorgedeelte van het middenterrein. Wel zo makkelijk! 

Geen caravan, camper of tent?  Minicamping Weideblik verhuurt het hele jaar ook twee compleet ingerichte vakantiehuisjes (voor maximaal 6 personen per huisje). Te boeken als vakantiehuisje of als  bed & breakfast. Paarden zijn ook welkom! Zij kunnen overnachten in de wei of in een paardenbox. 

Adres

Weideblik
Oude Bosschebaan 35
5074 RC Biezenmortel 

Openingstijden

Camping: van 1 april tot 1 november.
Vakantiehuisjes: het hele jaar geopend. 

Contactgegevens

06- 22652056
www.weideblik.nl 
info@weideblik.nl