Home - De duinboeren - Waleuk

Waleuk

Recreatie- en kampeerboerderij

In de prachtige polder van Waalwijk ligt recreatiebedrijf Waleuk van Pieter Verschure en Esther van Gardingen. Je vindt hier voor ieder wat wils. Er is een ruim opgezet boerderijterras met ambachtelijk ijs, boerenfriet, koek en koffie. Van de sfeervolle recreatieruimte binnen, ‘De Jongveestal’, kan jaarrond gebruik worden gemaakt. Dit is een aanrader voor feesten, ontmoetingen of teamuitjes.

Ook hebben we een boerderijwinkeltje met streekproducten uit eigen kringloopboerderij en van de Duinboeren. We verkopen onder andere buffel- en varkensvleesproducten, kaas, aardappelen, uien en cadeautjes.

Bij ons bij Waleuk zijn er volop activiteiten te beleven. Ga zomers op ontdekkingstocht in de Maisdoolhof waar we een leuke en educatieve speurtocht hebben. Kom een rondje midgetgolf spelen tussen de fruitbomen of waag je eens aan buffel-boerengolf. Ook favoriet onder onze gasten is de natuurspeeltuin met klimtoestellen, air-trampoline, kabel- en glijbanen en enorme zandbak. Je kunt bij ons terecht voor fietsverhuur (2 tot 6-persoonsfietsen) en kanoverhuur.

Onze SVR-minicamping voor zowel jong als oud met ruime kampeerplaatsen biedt uitzicht op de dierenweide, natuurspeeltuin, bloemenpluktuin, het maisveld(doolhof) & weiland met buffels. Geweldig toch?

Gezellig erop uit met het gezin, vrienden, school of bijvoorbeeld tijdens een familie-uitje. Waleuk biedt tal van mogelijkheden voor vermaak in de buitenlucht. Je kunt op de recreatie- en kampeerboerderij genieten van het boerderijleven en natuurlijk de mooie omgeving van Waalwijk, Heusden en omstreken.

Informeer bij ons naar mooie routes. Zoals een fiets- of wandeltocht over de dijk langs de Bergsche Maas via het nabijgelegen dorpje Doeveren naar het oude vestingstadje Heusden. Of ga over de Elshoutse Zeedijk (Zuiderwaterlinie) het natuurgebied in met haar wielen (waterplassen) en eeuwenoude sluizen richting de natuur van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen met ook andere Duinboeren.

Verken regio De Langstraat of bezoek de Efteling in Kaatsheuvel. Tot slot liggen de plaatsen Waalwijk en Den Bosch op steenworp afstand en is het daar gezellig om te winkelen.

Kortom, Waleuk is een heel leuke locatie met diverse activiteiten en mogelijkheden voor een ontspannen, gezellig verblijf, een uitje, verjaardag, enzovoorts. Neem gerust contact op, Esther en Pieter vertellen je graag meer!

  • Minicamping
  • Recreatieruimte
  • Streekproducten
  • Natuurspeeltuin
  • Midgetgolf en maisdoolhof
  • Fiets- en kanoverhuur
  • Bloemenpluktuin
Adres

Waleuk
Valkenvoortweg 31
5145 PM Waalwijk

Openingstijden

Vanaf april t/m september geopend woensdag t/m zondag van 10 tot 19 uur.

Contactgegevens

06-20710292 / 0416-391394
www.waleuk.nl
info@waleuk.nl