Home » Vughtse IJsboerderij

Vughtse IJsboerderij

Ambachtelijk ijs

Wij zijn Hannie en Frans van Rooij en met veel plezier wonen en werken wij op onze boerderij in Vught. Op onze boerderij hebben we zo’n vijftig koeien. Doordat deze dames een zeer ontspannen leven leiden op onze boerderij geven zij ons heerlijke volle melk van een uitstekende kwaliteit zodat wij er voor jou ijs en yoghurt van kunnen maken. Naast ijs en yoghurt tref je in onze boerderijwinkel een ruim assortiment aan bijzondere streekproducten, zowel biologisch als regulier. Wij zijn aangesloten bij Brabants Duingoed, omdat ook wij staan voor het behoud van de Brabantse natuur, het welzijn van dieren en hoogwaardige streekproducten.

Je vindt in onze streekwinkel biologische sapjes, kaas, eieren bier, bakproducten etc. Ook voor een origineel cadeau ben je bij ons op het juiste adres, we hebben leuke geschenksets in onze winkel. En nog altijd worden er van tijd tot tijd nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment!

Op onze boerderij is veel te zien! Natuurlijk hebben we de koeien en regelmatig zijn er schattige kalfjes. Maar ook de winkel, het maken van het ijs en de yoghurt en noem maar op. Daarom is het mogelijk om een excursie te boeken. Wij verwelkomen je graag met een kopje koffie en heerlijke cake. Daarna begint de rondleiding in de ijsboerderij en laten we je zien hoe we ijs bereiden. Natuurlijk proef je het ijs ook! Tot slot sluiten we af met een rondleiding over de boerderij.

Heb je binnenkort iets te vieren en wil je jouw gasten tijdens het feest trakteren op ons heerlijke ijs? Dat kan! Zowel voor kleine als grotere partijen kun je bij ons een ijskar huren. De ijskar is compact waardoor hij achter elke auto kan. Het ijs kan op het feest door jouzelf geschept worden en indien gewenst komen wij voor jou scheppen.

  • IJs, yoghurt
  • Streekproducten
  • IJskar
  • Excursies
Adres

Vughtse IJsboerderij
Esscheweg 209
5262 LH Vught

Openingstijden

Vrijdag en zaterdag van 09:00 tot 17:30.
Wil je op een ander moment komen? Neem dan contact op.

De Duingoed Cadeaukaart

Hier kun je afrekenen met de Duingoed Cadeaukaart.