Home - De duinboeren - Van Loon’s Hoekske

Van Loon's Hoekske

Zorgboerderij

Wij, Dorus en Jolêne, heten je welkom bij onze zorgboerderij ‘Van Loon’s Hoekske’. Deze ligt aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen, waar we ook een biologisch melkveebedrijf runnen.

Van Loon’s Hoekske is een plek voor arbeidsmatige dagbesteding en doelgerichte zorg aan volwassenen die buiten de reguliere arbeidsmarkt vallen door de complexiteit van hun problematiek. Samen met onze hulpboeren (zo noemen we de gasten van onze zorgboerderij) zorgen we voor de dieren, de natuur en de productie van de biologische melk. Hierdoor wordt zingeving gestimuleerd en werken we samen naar een zo een zo zelfstandig mogelijke deelname aan de maatschappij.

Ezels

Andere bewoners op onze boerderij zijn, naast de biologische koeien, ook twee ezels, konijntjes, cavia’s, poezen en een boerderijhond.

Biologisch melkveebedrijf

Ons biologisch melkveebedrijf is een echt familiebedrijf en bestaat sinds 1921. We hebben ongeveer 60 Fleckvieh koeien en een eigen stier. We zetten ons in voor de gezonde leefomgeving van mens en dier, met behulp van verschillende projecten (zoals: weidevogelbescherming, actief Flora en Fauna beheer, Bodem up, Carbon Valley).

Onze biologische melk wordt deels verwerkt door FrieslandCampina en deels verkaast door Duinzuivel.

  • Zorgboerderij
  • Biologisch melkveebedrijf
Adres

Van Loon’s Hoekske
Van haestrechtstraat 17a
5171 RB Kaatsheuvel

Openingstijden
  • Zorgboerderij: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
Contactgegevens

06-20935679
www.vanloonshoekske.nl
info@vanloonshoekske.nl