Home » Tuin de Es

Tuin de Es

Biologische groente met zorg

Wij zijn Daniëlla de Winter en Bart Pijnenburg. Op onze tuinderij combineren we de teelt van biologische groente met zorg. We bieden dagbesteding voor een groep ouderen, veelal met beginnende dementie en mensen met een psychiatrische aandoening werken mee op de tuinderij.

De groente verkopen we in onze winkel. Dat is aangevuld met een breed assortiment biologische producten. Die kopen we zo veel mogelijk lokaal in, bij voorkeur bij diverse andere Duinboeren.

Workshops en koken

We vinden het leuk om mensen te ontvangen en organiseren diverse cursussen en workshop op het gebied van duurzame landbouw en gezonde voeding.

In de zomer organiseren we ‘koken met de tuinders’. Dan combineren we de rondleiding met de oogst van gewassen waarmee we direct gaan koken om het samen lekker op te eten. Check de agenda op onze site voor de data.

Aarde

Wij willen de aarde graag wat mooier achterlaten en zijn gedreven om zo duurzaam mogelijk te werken. De bodemvruchtbaarheid en de bodembiologie vinden we heel belangrijk. Het perceel is omringd door een brede houtwal en ook op andere manieren werken we aan hogere biodiversiteit.

Vanaf 2022 zin we ook demobedrijf en zijn we meer in staat om onze kennis en ervaring met andere boeren en tuinders te delen.

  • Zorg
  • Boerderijwinkel
  • Teelt van biologische groente
  • Cursussen, workshops en rondleidingen
Adres

Tuin de Es
Eind 19c
5076 TD Haaren

Openingstijden

Wo, do en vrijdag van 9:00 – 17:00u
Zaterdag van 9:00 – 16:00u

Contactgegevens

Bart en Daniëlla
06-14997706
info@tuindees.nl
www.tuindees.nl