Home » TerraVie

TerraVie

Kwekerij, runderen, boerderijwinkel en terras

TerraVie staat voor ‘levende bodem’. Wij, Bart Vromans en Hanneke Versteijnen, hechten veel waarde aan de bodemgezondheid. Dit is namelijk van zeer groot belang om een gewas gezond te laten groeien. Een gezonde bodem bevat mineralen in de juiste balans, waardoor planten weerbaar kunnen groeien. Daardoor hebben ze minder tot geen last meer van ziekte en plagen. De biologische aardbeien, rode bessen en kersen die bij ons groeien zijn hierdoor échte gezonde, lekkere vitaminebommetjes.  

Naast bodemgezondheid besteden wij ook tijd aan natuurlijke vijanden, vogels en bijen. De kwekerij is bijvoorbeeld voorzien van een haag met meer dan 10 verschillende soorten planten erin. Door de vele verschillende soorten is de heg een lange tijd voorzien van bloemen en daar worden de insecten, vogels en bijen blij van.  

De aardbeien, rode bessen en kersen zijn te koop bij ons in de boerderijwinkel. Daarnaast verkopen we ander zachtfruit, jam, honing, ijs, kaas, worst, nootjes, vlees van eigen Black Angus runderen. Ook maken we cadeaupakketten op maat.

Op ons terras kun je genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met een gebakje. Voor degene die buiten onze openingstijden wil genieten van onze mooie producten, hebben we een verkoopautomaat waar je 24 uur per dag terechtkunt.  

  • Fruitteelt (biologisch) 
  • Black Angus -runderen 
  • Boerderijwinkel met streekproducten
  • Terras 
  • Excursies  
Adres

TerraVie 
Loonse Molenstraat 35
5175 PS Loon op Zand 

Openingstijden

Tijdens het kersenseizoen (half juni tot eind juli): van maandag tot en met vrijdag open van 13:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.  Buiten het kersenseizoen (eind juli tot half juni): alleen op vrijdag en zaterdag geopend. Op vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.  Zolang de automaat aan straat staat, kun je daar 24 uur per dag en 7 dagen in de week terecht.  

Contactgegevens

0612275259 en 0625505008
www.terravie.nl 
info@terravie.nl 

De Duingoed Cadeaukaart

Hier kun je afrekenen met de Duingoed Cadeaukaart.