Home - De duinboeren - ‘t Krulstaartje

't Krulstaartje

Weidevarkens

De missie van ’t Krulstaatje is om het meest diervriendelijke en smaakvolste stukje varkensvlees van Nederland te produceren. Ondernemer Cas den Boer is opgegroeid op de boerderij en wist van jongs af aan al dat hij ondernemer wilde worden.

Waarom is ’t Krulstaartje opgericht?

Bij ‘t Krulstaartje zien we dat er tegenwoordig veel kritiek is op de wijze waarop varkens worden gehouden. De consument is op zoek naar een diervriendelijk concept wat ook betaalbaar is. Biologisch varkensvlees is vaak drie keer zo duur als vlees zonder keurmerk.

Naast het probleem van de hoge prijs van diervriendelijk varkensvlees vinden wij dat het varkensvlees tegenwoordig weinig smaak heeft. Dit komt doordat het vlees van tegenwoordig vetarm wordt geproduceerd waardoor er totaal geen smaakbeleving meer in zit.

Bij ons staan de weidevarkens centraal. De weidevarkens groeien op een natuurlijke manier op in het Noord-Brabantse landschap. Hier krijgen ze de ruimte om hun natuurlijk gedrag uit te voeren, zoals wroeten in de wei. Doordat de varkens het grootste deel van hun leven kunnen scharrelen in de wei zal je dit ook terug proeven. Het vlees dat ’t Krulstaartje produceert bezit een mooie marmering vet. Dat maakt het vlees extra smeuïg en smaakvol.

Vind jij het belangrijk dat varkens een goed en gezond leven achter de rug hebben? Dan kan je voor het h)eerlijke en diervriendelijke weidevarkensvlees van ’t Krulstaartje terecht bij één van de verkooppunten.

  • Vers scharrelvlees van weidevarkens
  • Educatieve rondleidingen
Verkooppunten

Slagerij & Traiteur ’t Smaakhuys
Hoge Ham 30
5104 JG Dongen
www.tsmaakhuys.nl

Slagerij Maison Moes
Prins Hendrikstraat 192
4835 PT Breda
Beperkte voorraad, op=op!
www.maisonmoes.nl

Adres

‘t Krulstaartje
Vaartweg 192
5106 NG Dongen

Openingstijden

Onze weidevarkens zijn altijd vrij toegankelijk voor publiek. Er zijn speciale groenstroken aangelegd waar je langs de weides overheen kunt lopen. Voor een educatieve rondleiding kun je het beste contact opnemen door te bellen naar Cas den Boer via 06 41415845.

Contactgegevens

Cas den Boer
06 41 41 58 45
www.krulstaartje.nl
info@krulstaartje.nl