Home » ‘t Klein Laar

‘t Klein Laar

Galerie en atelierboerderij  

Een kleinschalig bedrijf, gevestigd in een authentieke monumentale langgevelboerderij uit 1864 met bijbehorende gebouwenDe boerderij is een ontmoetingsplaats waar kunst, natuur, agri en een stukje Brabantse geschiedenis samenkomen onder een oud houten gebint met een rieten dak.  

Bij ’t Klein Laar geloven we in de kracht van natuur, kunst en rust om tot nieuwe inzichten te komen. Naast het atelier van kunstenaar Monique van Gemert-Smulders is deze plek ook een creatieve educatieve ontmoetingsplaats waar wordt gewerkt aan een nieuwe duurzame invulling voor een stukje lokaal Brabants platteland.  

We hebben een seizoensgebonden aanbod van verfplanten en lokale natuurlijke pigmenten. Dit gebruiken we als basismateriaal voor eigen kunstwerken, maar ook voor kennisoverdracht in de vorm van educatie aan scholieren en belangstellenden. 

Interesse in een kunstwerk? Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan Galerie/ Atelierboerderij ‘t Klein Laar om eens te kijken in de expositieruimte in Den Deel waar verschillende werken tentoongesteld zijn. Voor meer informatie over verschillende mogelijkheden over verkoop en verhuur van de kunstwerken en de educatieve kunst/ natuur/ agriworkshops vanuit het verflandschaps-lab? Stuur even een mailtje naar info@moniquevgemertsmulders.nl 

Galerie en atelierboerderij 
Verkoop kunst
Kunst-natuur-agri educatie

Adres

’t Klein Laar 
Klein laar 1 
5268 KX Helvoirt 

Openingstijden

In overleg, informeer naar de mogelijkheden, graag per mail.