Home » Natuurlijk Henriette

Natuurlijk Henriette

Groentekwekerij, boerderijwinkel en terras

Wij zijn Alfons en Henriette van den Hoek uit Klein Dongen. In het jaar 2000 hebben wij de tomatenkwekerij Aldo Bv overgenomen van de ouders van Alfons. Eind 2015 zijn wij gestart met het biologisch telen van diverse groenten zoals tomaten, komkommers en paprika’s.  

Wij zijn enorm gedreven om een eerlijk, heerlijk en kwalitatief goed product te leveren. Van de reststroom van onze tomaten maken we heerlijke sauzen, soepen, chutney, tomatenjam en ketchup. Op ons bedrijf kun je onder andere terecht voor (kook)workshops, (educatieve) rondleidingen en vergaderingen of teamuitjes. Lunchen, koffie met wat lekkers? Het kan allemaal op ons terras buiten en binnen 

In maart 2019 is onze biologische winkel geopend. Hier verkopen we naast onze eigen geteelde groenten, ook groenten en fruit dat we lokaal inkopen. We hebben een breed assortiment aan zuivel, brood, vlees en voedingsmiddelen. Uiteraard allemaal biologisch. 

In onze eigen snijkeuken maken we dagelijks overheerlijke en verse salades, maaltijden en soepenHier worden veel producten verwerkt die vanuit onze kas als restproduct over blijven. Denk hierbij aan tweede klasse (keuze) groenten.  

Vanaf 2020 zijn we aangesloten bij de Duinboeren. Door met elkaar samen te werken ontstaan er mooie, positieve ontwikkelingen. In onze winkel verkopen we bijvoorbeeld de kaas van Brabants Duingoed. Op deze manier kunnen wij een bijdrage leveren aan de gebiedsontwikkeling rondom ons heen. En ligt er een heerlijk stukje lokaal geproduceerde kaas in onze winkel! Hoe mooi kan het zijn?! 

  • Groente
  • Streekproducten
  • Terras
  • Workshops
  • Catering
  • Verhuur ruimte
Adres

Natuurlijk Henriette
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Dongen

Openingstijden

Maandag tot vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur 
Zaterdag van 9.00 – 16.00 uur. 

Contactgegevens

06-11885273
natuurlijkhenriette.nl 
info@natuurlijkhenriette.nl 

De Duingoed Cadeaukaart

Hier kun je afrekenen met de Duingoed Cadeaukaart.