Home » Hoeve de Mertel

Hoeve de Mertel

Schapen, boerderijcamping en B&B 

Welkom in Biezenmortel, een vriendelijk dorpje in het groene hart van gastvrij Brabant. Hier staat Hoeve De Mertel, de authentieke langgevelboerderij van de familie Van Rijswijk. Omgeven door prachtige natuur en de serene rust van het platteland. Het enige wat je hoort, zijn onze schapen, die tevreden grazen in de wei. 

Hoeve De Mertel biedt gasten een eigentijds, comfortabel en prettig verblijf. Ruime staanplaatsen op de boerderijcamping of een verzorgd verblijf in onze herberg. Kleinschalig maar verzorgd en professioneel en vol persoonlijke aandacht. Een alsmaar groeiende schare vaste gasten weet deze aanpak te waarderen. Bezoek ons dus ook eens en proef het goede leven in gastvrij Brabant! 

In het speciale winkeltje van Hoeve de Mertel zijn allerlei streek- en schaapsproducten verkrijgbaar. Van heerlijk lamsvlees, wolproducten, schapenvachten tot tal van natuurlijke verzorgingsproducten op basis van natuurlijk wolvet (adeps lanae). Dit wolvet, ook wel lanoline genoemd, is zowel puur verkrijgbaar, als verwerkt in handzeep, bodylotion en shampoo.  

Ben je op zoek naar een leuk souvenir of origineel cadeautje? Kom dan eens langs. Wij verkopen ook de streekproducten van de Duinboeren en producten die voorheen verkrijgbaar waren bij de Kaardenbol.  

Uiteraard hebben we ook allerlei producten gemaakt van lamsvlees, zoals lamsburgers, spare ribs, halskotelet, lamsgehakt, shoarmavlees, lamsnek, lamskoteletjes, lamsracks, lamsfilet, lamshaasje, merquez worstjes, gerookte lamsham en lamsstoofpot met rozemarijn 

  • Boerderijcamping
  • B&B
  • Streekproducten
  • Schaapsproducten
  • Verkoop lamsvlees
Adres

Hoeve de Mertel
Biezenmortelsestraat 8
5074 PD Biezenmortel

Openingstijden

Wij hanteren geen openingstijden, als we thuis zijn, zijn we open (dat is heel vaak!). En anders op afspraak.

Contactgegevens

0135111764 
www.hoevedemertel.nl 
info@hoevedemertel.nl