Home » De Zandley

De Zandley

Minicamping en maïsdoolhof 

Wees welkom bij de Zandley & Maïsdoolhof UdenhoutWij zijn Jack & Helma de Kroon-Verhoeven en runnen sinds 2004 minicamping de Zandley. Sinds 2007 hebben wij in de zomermaanden ook een maïsdoolhof.  

De ligging van onze camping is prachtig, met uitzicht op natuurgebied de Brand en op steenworpafstand (500m) van de Loonse en Drunense Duinen. De omgeving is rijk aan bossen, heide, zandoppervlakten en weilanden. Het heerlijke gevoel van het leven in de vrije natuur wordt versterkt door de zorgvuldige inrichting van ons kampeerterrein. Wij hebben 25 kampeerplaatsen voor caravans, campers, tenten of andere kampeermiddelen. Wij verhuren ook een blokhut voor 4 personen.  

 Voor jong en oud, groot en klein biedt onze camping een keur aan rust en ontspanning. Kinderen hoeven zich bij ons niet te vervelen. Er is een speeltuin, grote trampoline en recreatieruimte 

 Verder hebben wij een klein winkeltje waar wij streekproducten, ijsjes, frisdrank, gasflessen, campingbenodigdheden en dergelijke verkopen.  

In de zomermaanden hebben wij jaarlijks een maïsdoolhof. Struin tussen het doolhof van maïs, naar de uitkijktoren en ga op zoek naar quizvragen Na het dolen is er voor iedereen een welverdiend zakje popcorn. 

  • Minicamping
  • Blokhut
  • Maïsdoolhof
  • Streekproducten 
Adres

De Zandley
Schoorstraat 30
5071RC Udenhout 

Openingstijden

Het campingseizoen bij De Zandley loopt van eind maart tot eind oktober. Wij zijn iedere dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De maïsdoolhof is meestal van juli tot eind september geopend, wanneer de maïs gehakseld wordt tot voer voor de koeien.

Contactgegevens

06-21972106 
www.dezandley.nl 
camping@dezandley.nl