Home » De Stamhoeve

De Stamhoeve

Minicamping en vakantiewoningen

De Stamhoeve ligt op het gezellige Brabantse platteland, aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen in Biezenmortel, tussen de dorpen Helvoirt en Udenhout. Een heerlijke omgeving om te fietsen en te wandelen! 

De camping ligt achter de boerderij, dus lekker rustig van de weg af. De Stamhoeve heeft ruime, speels aangelegde kampeerplaatsen. Het is de ideale plek voor iedereen die van rust houdt; voor mensen die genieten van de natuur, van fietsen en van wandelen. Ook gezinnen met kleine kinderen zijn hier helemaal op hun plek! 

In een groene omgeving onthaastendat kan bij Minicamping de Stamhoeve. Wij zijn Janine en Leon Kuijpers en heten je van harte welkom. Onze sfeervolle camping is gelegen in het prachtige natuurgebied, bij de Loonse en Drunense Duinen. Wandelaars en fietsers kunnen hier optimaal genieten van de natuur en de rust. We richten ons op volwassenen en kinderen tot een leeftijd van ongeveer 8 jaar.  

De Stamhoeve in Biezenmortel ligt pal aan fietsknooppunten- en wandelroutes. In de plaatsen in de nabije omgeving is er vertier en zijn er diverse bezienswaardigheden (Helvoirt, UdenhoutOisterwijk, Tilburg en Den Bosch).  

Onze camping heeft 25 staanplaatsen met elektriciteit, een eigen watertappunt, tv-aansluiting en zeer snel glasvezel wifi. Er is een luxe verwarmd toiletgebouw. Verder vind je op onze minicamping een leuke speeltuin met schommels, glijbaan, klimtoestel, trampoline en zandbak. Daarnaast zijn er diverse skelters, traptractors en loopauto‘s om mee te spelen. 

Geheel nieuw in 2022: ons sanitairgebouw en drie nieuwe vakantiewoningen. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

  • Minicamping
  • Vakantiewoningen
  • Bedrukken en beletteren
  • Gepersonaliseerde kadootjes 
Adres

Minicamping De Stamhoeve 
Oude Bosschebaan 23 
5074 RC Biezenmortel

Openingstijden

Van 1 april tot eind oktober.

Contactgegevens

06-26134119 
www.stamhoeve.nl 
info@stamhoeve.nl