Home » de Rooijakker

de Rooijakker

Gastvrije vergaderboerderij

In de lente van 2021 heeft Vergaderboerderij de Rooijakker haar deuren geopend. De Rooijakker heeft haar naam te danken aan Familie van Rooij die al jarenlang een boerderij runt op deze mooie plek aan de Honderdbunderweg in Drunen. De boerderij heeft inmiddels gedeeltelijk plaats gemaakt voor een ruime, comfortabele en gastvrije vergaderlocatie.

Mijn naam is Anke Klerks-van Rooij en samen met mijn ouders, Henk en Arna van Rooij, zorgen wij ervoor dat onze gasten niets te kort komen.

Zakelijke bijeenkomsten in groene natuur

Vergaderboerderij de Rooijakker is gelegen in het groene buitengebied van de gemeente Heusden. Omringd door de natuur van het Brabantse platteland leent onze vergaderlocatie zich perfect als unieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten in de vorm van een vergadering, training, coachingstraject, brainstormsessie, lezing of presentatie.

Als je de vergaderboerderij bezoekt, krijg je uiteraard iets mee van het boerenleven wat zich in de directe omgeving afspeelt. De grote ramen zorgen ervoor dat gasten uitkijken over de mooie, groene landerijen. Bij mooi weer, kan er tijdens pauzemomenten, gebruik worden gemaakt van het terras en de boerderijtuin. Met veel plezier verzorgen wij ook iets lekkers voor bij de koffie/thee, een lunch of borrelplank. Natuurlijk met producten van Brabants Duingoed.

Ruim en comfortabel

Als je een ruime en comfortabele vergaderlocatie zoekt in een groene omgeving, waar je ongestoord kunt samenkomen, dan is de Rooijakker de perfecte locatie!

Onze vergaderboerderij is geschikt voor groepen van 2 tot circa 14 personen.

  • Vergaderboerderij
Adres

Vergaderboerderij de Rooijakker
Honderdbunderweg 5
5151 RJ Drunen

Openingstijden

Onze openingstijden zijn alléén op afspraak:
maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.
Avonden in overleg.

Contactgegevens

Anke Klerks – van Rooij
06-22984066
info@derooijakker.nl
www.derooijakker.nl