Home » De Ritskampen

De Ritskampen

Boerderijterras

Wij zijn Karen en Dirk, moeder en zoon, en wij runnen in de beeldschone polder van Vlijmen een melkveebedrijf met zo’n 55 melkkoeien en 30 jonge koeien en kalfjes. Vanaf 2019 hebben we besloten al dit moois in de polder open te stellen; wij zijn een boerderijterras begonnen! Dagelijks genieten wij van de mooie groene weides, huppelende koeien en het groene uitzicht… en dat willen we graag met jullie delen!

Er is van alles te beleven bij de Ritskampen. Naast onze koeienstal vind je onder de bomen ons terras met ruim 50 zitplaatsen. Het terras is geopend op zaterdag en zondag. Hier kun je onder het genot van een hapje en een drankje genieten van het uitzicht waar wij als boeren elke dag mee wakker worden.

Vanaf onze ontvangstruimte binnen, met 35 zitplaatsen, heb je ook zicht op onze koeien en kalfjes. En tijdens openingstijden ben je welkom even de stal in te lopen om de koeien en kalfjes van dichtbij te bekijken.

Naast het boerderijterras hebben wij leuke activiteiten. Zo kun je bij ons boerengolven, kinderfeestjes vieren en een cursus volgen ‘boer(in) worden’. Verder kan je bij ons terecht om te vergaderen en kunnen wij BBQ’s voor groepen verzorgen, maar ook een lunch of iets anders.

Voor de kleine boeren en boerinnen in spé hebben wij een speelhuis met glijbaan, traptractors en skelters en een heel grote zandbak. Ons terras is omheind met een hek, zodat kleine kinderen niet zomaar de straat op kunnen lopen.

  • Boerderijterras
  • Speeltuintje
  • Arrangementen
  • Vergaderen
Adres

De Ritskampen
Honderdbunderweg 25
5251KR Vlijmen

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur.
Doordeweeks in schoolvakanties met goed weer. Dit staat aangekondigd op onze Facebookpagina.
Voor vergaderingen, arrangementen en grote groepen: de hele week te boeken.