Home » Boerderijwinkel Ons Jos

Ons Jos

Boerderijwinkel

In april 2021 ben ik, Laura van Esch, op het melkveebedrijf van mijn ouders Jos en Caroline van Esch een boerderijwinkel begonnen, genaamd Boerderijwinkel Ons Jos. Ons doel van de winkel is om jou mee te laten genieten van al het moois en lekkers wat de boeren te bieden hebben.

Uit de streek

In onze karakteristieke winkel, gelegen in Helvoirt, bieden wij je een totaal assortiment van alles wat de boer te bieden heeft. Denk hierbij aan verse groente en fruit, vlees, kaas, worstenbrood, boerenfrieten en zuivel.

We streven ernaar om zoveel mogelijk uit de streek te halen en vinden kwaliteit en een eerlijk product erg belangrijk. Wij willen weten waar een product vandaan komt, hoe het gemaakt of geteeld is en welke mensen achter het product staan. Wekelijks hebben wij contact met onze leveranciers waardoor we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Mocht je vragen hebben over een product of de teelt, kom rustig eens langs!

Samenwerken met natuur

Op het melkveebedrijf worden 65 Montbéliarde koeien tweemaaldaags gemolken. Jos en Caroline van Esch proberen zoveel mogelijk samen te werken met de natuur zodat de biodiversiteit uit ons gebied niet verloren gaat.

Wanneer de koeien niet op stal te vinden zijn, zijn ze samen met het jongvee, te bewonderen rondom de boerderij en in het natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen (het Hengstven).

  • Groente en fruit
  • Zuivel
  • Boerenkazen
  • IJs
  • Sappen
  • Streekproducten
Adres

Boerderijwinkel Ons Jos
Nieuwkuijkseweg 38
5268 LH Helvoirt

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9.00 uur – 17.30 uur
Woensdag: gesloten
Donderdag: 9.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur