Home » ‘Bij Verhoeven’ Melktap

'Bij Verhoeven' Melktap

Zelf verse melk tappen

Verser dan vers. Dat is de heerlijke melk, zelf door jou getapt op het boerenerf van Frank en Loes Verhoeven in Udenhout. Een leuke ervaring! En vergeet de kakelverse eitjes niet.

Je kunt het gehele jaar terecht bij onze Melktap aan de rand van Udenhout. Elke dag tussen 6 uur ’s morgens en 21 uur ’s avonds. In de tap zit rauwe, volle melk. Per seizoen smaakt de melk anders. Puur natuur.

Koeien en kippen

Op ons bedrijf lopen zo’n 100 melkkoeien en 60 stuks jongvee. Al onze koeien hebben een eigen naam. Eind 2020 zijn we gestart met de Melktap, omdat we ieder willen laten meegenieten van een product rechtstreeks van onze boerderij. Ook de eieren komen van eigen erf. Onze kippen scharrelen buiten vrolijk rond.

We kiezen bewust uitsluitend voor producten die dicht bij onszelf staan. Daarmee willen we iets positiefs uitdragen. En dat lukt, want steeds meer mensen weten de Melktap te vinden. We krijgen leuke reacties op de tevreden grazende koeien in de wei.

Met de klas de boer op

Ook voor kinderen is ons bedrijf een mooie én leerzame plek: regelmatig ontvangen we schoolklassen. We zijn erkend Klasseboer en laten graag zien hoe we werken.

Eén dag per week helpt een cliënt van Prisma mee op ons bedrijf. Deze vorm van dagbesteding past bij ons. Het is fijn te merken dat we hem een geweldige dag bezorgen.

Elke dag lacht het boerenleven je tegemoet bij Melktap Verhoeven, tot snel!

  • Melk
  • Eieren
  • Boerderijeducatie
Adres

‘Bij Verhoeven’ Melktap
Haarensebaan 3
5071 NG Udenhout

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 06:00 tot 21:00 uur.

Contactgegevens

Frank en Loes Verhoeven
06-23605239
verhoevenvaneerd@gmail.com