Home » Aspergeboerderij Van Iersel

Aspergeboerderij Van Iersel

Boerderijwinkel 

Wij zijn Piet, Mieke en Fenna van Iersel. Onze aspergeboerderij is gelegen in Udenhout, aan de rand van het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Op ons bedrijf hebben we kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We verkopen onze dagverse asperges en we maken gebruik van moderne technieken.  

Naast de aspergevelden zaaien we bloemenranden. Er wordt gebruik gemaakt van organische meststoffen (compost) en we schoffelen het onkruid in plaats van spuiten. In het aspergeseizoen, de maanden april, mei en juni verkopen we dagelijks in onze boerderijwinkel alle soorten en maten asperges, zowel geschild als ongeschild. Daarnaast verkopen we andere huisgemaakte producten van asperges zoals soep, quiche en salade.  

Op zoek naar alle ingrediënten om een aspergemaaltijd tot een feestje te maken? Wij verkopen alle toebehoren, zoals ons populaire Tijnsausje, ham en eierenNaast onze eigen producten verkopen we ook streekproducten van andere Duinboeren.  

Wij nemen onze klanten graag mee in ons teeltproces. We doen dit door het organiseren van excursies, een jaarlijks terugkerende open dag op Hemelvaartsdag en culinaire activiteiten. Wij vinden het belangrijk ons gebied te promoten, aandacht te schenken aan lokale producten en samenwerken. 

Het gedachtegoed van Brabants Duingoed past daarom bij onze manier van ondernemen: samen de streek en positie van de Duinboeren versterken, duurzaam produceren en de weg van producent naar consument zo kort mogelijk houden. Kortom, we vinden het belangrijk dat de asperges supervers op het bord van de aspergeliefhebber belanden 

  • Asperges
  • Aspergesoep
  • Eieren, ham, sauzen
  • Salades
  • (Houdbare) streekproducten 
Adres

Aspergeboerderij Van Iersel
Schoorstraat 63
5071 RC Udenhout

Openingstijden

In de maanden april, mei en juni dagelijks (ook op zon- en feestdagen) van 9:00 tot 19:00 uur.

De Duingoed Cadeaukaart

Hier kun je afrekenen met de Duingoed Cadeaukaart.