De Duingoed
Cadeaukaart

Home - De Duingoed Cadeaukaart

De Duingoed cadeaukaart

Cadeaukaart

De Duinboeren van Brabants Duingoed hebben iets moois voor je! Een cadeaukaart waarmee je iemand in het zonnetje kan zetten. Leuk om te geven en te krijgen. In te wisselen tegen (h)eerlijke streekproducten, bijvoorbeeld van Brabants Duingoed.

  • Met deze cadeaukaart draag je bij aan ons mooie gebied
  • Met de cadeaukaart koop je de lekkerste streekproducten bij diverse Duinboeren van Brabants Duingoed
  • Hun winkels zijn te vinden rond de Loonse en Drunense Duinen
  • De cadeaukaart zit in een mooie cadeauverpakking, leuk voor jezelf en leuk om te geven.

Met de cadeaukaart kun je producten kopen bij de diverse winkels van de Duinboeren van Brabants Duingoed rondom de Loonse en Drunense Duinen. Ons assortiment aan streekproducten is uitgebreid en biedt voor ieder wat wils.

De cadeaukaart is te besteden in de onderstaande winkels

De Annahoeve
De Moer

Zijstraat 25
5176 NG De Moer

De Ruijsbossche Hoeve
te Haaren

Roonsestraat 3
5076 PM Haaren

Natuurlijk Tomaat
Dongen

Klein Dongenseweg 81
5106 AB Dongen

Terravie
Loon op Zand

Loonse Molenstraat 35
5175 PS Loon op Zand

Sprankenhof
Udenhout

Schoorstraat 26a
5071 RA Udenhout

De Vughtse IJsboerderij
Vught

Esscheweg 209
5262 LH Vught

Wools of Holland Originals
Haarsteeg

De Omloop 10
5254 TJ Haarsteeg

Aspergeboerderij Van Iersel 
Udenhout

Schoorstraat 63
5071 RC Udenhout

Winkel open van april t/m juni.

Boerderijwinkel Ons Jos
Helvoirt

Nieuwkuijkseweg 38
5268 LH Helvoirt

Veelgestelde vragen

De Duinboeren van Brabants Duingoed leveren extra inspanningen voor de natuur, het landschap en het milieu. In ruil daarvoor ontvangen zij een meerprijs, zodat zij wat extra’s voor het gebied kunnen doen. Wie wil genieten van ons mooie landschap, kan dus zelf een steentje bijdragen door de producten van de Duinboeren te kopen.

Bij Sprankenhof (Udenhout), Aspergeboerderij Van Iersel (Udenhout), TerraVie (Loon op Zand), Natuurlijk Tomaat (Dongen), De Ruijsbossche Hoeve (Haaren), De Annahoeve (De Moer), Ons Jos (Helvoirt), de Vughtse IJsboerderij (Vught) en Wools of Holland Originals (Haarsteeg). Bij deze Duinboeren kan je eventueel ook de cadeaukaart laten opwaarderen.

Onze cadeaukaart is te besteden bij de Duinboeren die vermeld staan op deze pagina. Het aanbod in hun streekwinkels is zeer divers.

Je vindt er de lekkerste streekproducten, zoals sappen, delicatessen, kaas, zuivel, wijn, noten, salades, vlees, groenten en meer. Maar je kunt er ook terecht voor gezellige cadeautjes.

Deze is geldig tot 2 jaar naar uitgiftedatum.

Bij de Duinboeren is de cadeaukaart verkrijgbaar en op te waarderen met elk gewenst bedrag. Op de website is de Duingoed Cadeaukaart te bestellen met een waarde van 10, 25 of 50 euro.

Dat kan! Leuk om te geven aan bijvoorbeeld medewerkers of relaties. Daarnaast is het mogelijk om bij grotere oplages (vanaf 250 stuks) de verpakking te laten personaliseren, bijvoorbeeld met eigen teksten of in de eigen huisstijl. Vraag naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar info@duingoed.nl.