Beleef

Er is veel te beleven in dit prachtige gebied

Naar buiten

Je kunt op vele manieren ons prachtige gebied ‘beleven’. Bijvoorbeeld door lekker te fietsen of wandelen en hier en daar een stopje te maken. Bij dat leuke winkeltje van die ene Duinboer, een boerderijterras of gewoon een fijn bankje met een geweldig uitzicht.

Activiteiten en evenementen

Speciaal voor ieder die al het moois en leuks van Brabants Duingoed wil ervaren, organiseren we activiteiten en evenementen. Denk aan georganiseerde excursies of open dagen.

Vaak vinden de activiteiten plaats bij de Duinboeren van Brabants Duingoed. Extra leuk dus, want dan heb je direct contact met de makers van Brabants Duingoed en kan je de sfeer proeven op de boerderijen.

Wees welkom

Duinboeren staan bekend om hun gastvrijheid. Ga eens naar de boerderijwinkel in de buurt. Of wat te denken van veilig vakantie vieren bij de boer? Of er een kinderfeestje vieren? Een workshop voor een klein gezelschap? Of misschien ben je op zoek naar een (coronaproof) vergaderlocatie. Voor vragen kun je ons altijd bereiken op info@duingoed.nl. Of kijk eens op de pagina waar we alle locaties verzameld hebben.